WAT DOEN WE

ibbi architecten ontwerpt vanuit jouw inspiratie en dromen. ibbi laat zich door locatie, licht en structuren leiden tot een helder ontwerp.

We ontwerpen en werken deze uit tot een maakbaar product. We kunnen het en doen het. In overleg en waar nodig schakelen we vanuit ons netwerk een expert in.

We denken mee, adviseren, schetsen, ontwerpen 3d en tekenen. We maken vergunningsstukken en verzorgen de indiening. We coördineren de benodigde werkzaamheden die hiervoor nodig zijn richting constructeur en adviseur. Voor de uitwerking tot bestek en uitvoeringsdocumenten schakelen we ons netwerk in.

 

TEAM

Met een ingewerkt en ervaren team pakken we met beide handen je opdracht aan en zorgen voor een eindproduct dat dromen overstijgt.

Annemarieke Langens

Annemarieke Langens

tekenaar/projectassistent

Ingrid Benjert

Ingrid Benjert

architect

De afkorting ibbi staat voor Ingrid Benjert, bouwkundig ingenieur. Ik ben afgestudeerd in Delft,  aan de Technische Universiteit, faculteit Bouwkunde als bouwkundig ingenieur en architect. Sindsdien werkzaam geweest op diverse architectenbureau’s. Sinds 2003 heb ik een eigen bureau met heel diverse opdrachten. Met veel enthousiasme en betrokkenheid ga ik steeds de uitdaging weer aan om samen met de opdrachtgever te zoeken naar de beste oplossing. Altijd met aandacht voor de omgeving: een ontwerp moet passen bij de opdrachtgever, maar ook binnen zijn locatie. Ik zoek naar heldere lijnen en structuren, zichtlijnen en licht zijn voor mij erg belangrijk. Ook in de materialisering zoek ik naar eenvoud en helderheid. Daarbij houd ik rekening met de wensen en eisen van de opdrachtgever, wat is het budget en hoeveel wil men zelf doen.

ir. Ingrid Benjert

architect